Alex Artdent | Despre noi
16814
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16814,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
ls1

Cabinet Stomatologic Bucuresti

ALEX ARTDENT

B-dul Dacia nr.80 sect 2 Bucuresti

ls2

Cabinet Stomatologic Bucuresti

ALEX ARTDENT

B-dul Dacia nr.80 sect 2 Bucuresti

Despre noi

www.stomatologie.com.ro

Telefon:  021 210 89 93 | 0722 349 165

Folosim materiale si instrumente de ultima ora, consumabile de unica folosinta. Cabinetul nostru respecta normele U.E. cu privire la sterilizare, calitatea materialelor si a serviciilor efectuate.

Stomatologia din ziua de astazi poate garanta tratamentul fara durere, iar noi dispunem de materialele si aparatura adecvata si nu in ultimul rand, de timpul si rabdarea necesara. Stim sa comunicam cu dumneavoastra, sa va expunem situatia clinica reala si un plan de tratament adecvat. Pacientul are putere de decizie asupra variantei de tratament, in cunostinta de cauza.

Deoarece cunoastem cat de importante sunt pentru dvs. serviciile de calitate,  costurile in raport cu calitatea, asigurarea unor servicii profesionale si rezolvarea problemelor ce tin de sanatate, incercam sa va punem la dispozitie toata experienta noastra.

Abordarea cazului fiecarui pacient se face raportand situatia clinica stomatologica la starea generala de sanatate.

Deoarece cunoastem cat de importante sunt pentru dumneavoastra serviciile de calitate,  costurile in raport cu calitatea, asigurarea unor servicii profesionale si rezolvarea problemelor ce tin de sanatate, incercam sa va punem la dispozitie toata experienta noastra. Ele sunt arhivate computerizat printr-un program specific de management stomatologic. Avem colaborare cu laboratoare de tehnica dentara care acopera toata sfera manoperelor terapeutice cat si cerintele tehnice de realizare a diverselor lucrari.

TESTIMONIALE

Suna acum